Nuxe Soleil Prodigieux® predstavlja dva izdelka: večnamensko kremo ‘4 v 1’ za vse vrste kože za obraz in telo, ki pričara naravno zagorel videz. Je drzen in inovativen večnamenski izdelek, kombinacija proizvoda za nego obraza in zaščite pred soncem. Pred sončnimi dnevi kožo navlaži (liči, bodeča neža, along-along), jo pripravi za obarvanje (Phototon®, predstopnja melanina) in ji da naraven in zdrav sijaj (rahel samoporjavitveni učinek). Pri šibkem soncu zagotavlja zanesljivo zaščito pred soncem (zaščitni faktor SPF10) in varuje celice pred poškodbami, ki jih povzroči svetloba (Sunactyl® in olje semena pegastega badlja).

nuxe_soleil_prodigieux_obraz

Oba izdelka vsebujeta Annatto olje, ki so ga tradicionalno uporabljali amazonski Indijanci za zaščito kože pred škodljivimi vplivi sonca in ugrizi insektov. To olje je najbolj naraven element za zaščito pred soncem in je zelo bogat z vitaminom A, betakarotenom in selenom, ki delujejo proti oksidantom in prostim radikalom.

nuxe_soleil_prodigieux_telo

Tudi za moške! Solei Prodigieux® za obraz je idealna formula za dobro navlaženo kožo in zdrav sijaj, zato jo moški zelo radi uporabljajo po britju.

Soleil Prodigieux® je na voljo v lekarnah po Sloveniji. Priporočena maloprodajna cena Solei Prodigieux kreme za obraz, je € 25,96 in kreme za telo € 31,03.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj