Linija, ki bo zadovoljila specifične potrebe njihove kože, kjer se dan za dnem začenjajo kazati znaki staranja ob kotičkih očes in ust. Linija, ki bo zapolnila, zgladila in napela vedno vidnejše obrazne linije.

Linija zajema tri edinstvene izdelke:

  • Sérum Merveillance® je naš najboljši prijatelj v tistih žalostnih jutrih, ko bi želeli izgledati božansko in z brezhibno kožo. Zaradi takojšnjega učinka “želene mehkobe” nam ta izdelek v zelo kratkem času pomaga do blestečega videza z novo žarečo gladkostjo.

    Priporočena cena: steklenička 30 ml 37,66 €
  • Crème Merveillance® uspešno povezuje klinično učinkovitost z resničnim zadovoljstvom čutil. Vsak dan boste očarani ob nanosu te fondan kreme, ko boste opazovali, kako vam obrazne linije izginjajo. Učinkovito deluje proti gubam in je primerna za normalno do suho kožo.

    Priporočena cena: lonček 50 ml 34,94 €
  • Crème Merveillance® Enrichie je obogatena različica kreme Crème Merveillance® – ker si tudi zelo suha koža zasluži svojo priljubljeno kremo … Pazljivo oblikovana tekstura, ki ustreza specifičnim zahtevam zelo suhe kože in ob tem tudi pomaga zmanjševati vidnost obraznih linij.

    Priporočena cena: lonček 50 ml 34,94 €

Nuxe Merveillance kolekcija

Delovanje: blažilno delovanje na obraznih linijah v vseh plasteh kože. Za uspešno delovanje na vseh parametrih vidnih izraznih linij se Mervelliance® uspešno bori v vseh plasteh kože.

Sestavine: cvetni listi ognjiča, semena rastline Mimosa, sladni ekstrakt, s sladkorjem bogat hrastov izvleček izhaja iz plutovca, korenina sleza, olje Inca Inchi (amazonska rastlina) in marule (afriško drevo) in eterična olja.

Izdelki ne vsebujejo parabena ali fenoksietanola, mineralnih olj, barvil, sestavin živalskega izvora in so v embalaži za recikliranje.

Izdelki so na voljo od januarja 2008 dalje v lekarnah.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj