Novo leto se nam nezadržno bliža, s tem pa tudi nakupi daril, s katerimi želimo vsako leto znova razveseliti naše najbližje. Tako smo za vas pripravili nekaj idej, ki vam bodo morda olajšale odločitve glede obdarovanj.

JUVENA

Juvena je letos poslala na tržišče dva nova izdelka iz linije Juvedical, in sicer Renewing Body Serum ter Renewing Body cream.

 Juvena_body

Renewing Body Serum je brez dišav in naj bi nudil optimalno okolje za celice telesa in krepil njihove naravne procese. Pomirjal in osvežil naj bi utrujeno kožo.

Renewing Body Cream pa je emulzija voda v olju in vsebuje veliko lipidov, kar bo ustrezalo predvsem bolj suhi koži, na kateri naredi zaščitno in negovalno prevleko. Kožo oskrbi z vlago in jo naredi mehko in gladko, se pa tudi hitro vpija.

MARBERT

Marbert nam je predstavil dva izdelka za nego telesa iz linije Bath&Body: Bath and Shower Gel nežni gel za tuširanje in kopanje, ki je na voljo v pollitrski embalaži ter All Over Body Lotion mleko za telo, ki bo navlažilo in prijetno odišavilo našo kožo. Oba izdelka sta na voljo v lični in izjemno priročni embalaži na pumpico.

Marbert_body

4 KOMENTARJI

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj