BOUCHERON


Dišave draguljarske hiše Boucheron so nam ponudili v prefinjenih darilnih setih. Tako so ženski vonji Trouble, Boucheron, Initial, Jaipur Saphir ter Jaipur Woman ter moška vonja Jaipur pour Homme in Boucheron Home  na voljo v mamljivih darilnih embalažah, ki bodo prepričale vsakega kupca in se jih bo razveselila vsaka uporabnica.


Boucheron_darilna_skatla


Poleg tega se nam Boucheronova najnovejša dišava Trouble ponuja v novi verziji Trouble Nacree, ki vsebuje drobne svetlikajoče se zlate delce, ki bodo poleg omamnega vonja vaši koži dali opazen vendar nevsiljiv in prefinjen sijaj, nadvse primeren za svečane priložnosti.


Boucheron_Trouble_nacree


CLARINS


Vse s suho kožo pa je razveselil Clarins in ustvaril kremast tekoči puder True Confort Foundation Light Reflecting SPF 15, ki bo kožo nahranil in navlažil in ji dal sijoč videz. Puder zagotavlja naraven in sijoč izgled vaše kože, silikonska formula pa zagotavlja enostaven in enakomeren nanos. Embalaža je nadvse priročna in higienična tuba.


Clarins_True_Confort_Foundation


Nova pa je tudi samoporjavitvena emulzija Liquid Bronze Self-Tanning, ki se zelo enostavno in enakomerno nanaša in nam omogoča nežno zagorelost skozi vse leto brez škodljivih vplivov UV sevanja. Losion se hitro vpije in posuši in je skoraj brez neprijetnega vonja, značilnega za tovrstne izdelke, nanašal pa naj bi se z vatnimi blazinicami.


Clarins_Liquid_Bronze_Selftan_

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj