Ponovno vam predstavljamo nekatere novosti, ki bodo letos lepšale naše obraze. Nekatere že lahko vidite na naših prodajnih policah, na druge bo potrebno še malce počakati.

YVES SAINT LAURENT

Nas je po dolgem času razveselil z novimi sijočimi glosi Golden Gloss. Za razliko od svojih »starih« bratcev Lisse Gloss, se ti nanašajo s čopičem namesto z gobico, kar jim bodo nekatere štele v plus, druge v minus. Na ustnicah ustvarijo sijoče moker lesk in zagotavljajo nežen shimmrast videz, poskrbijo pa tudi za nego vaših ustnic, saj vsebujejo naravna negovalna olja. Uporabite jih lahko samostojno ali prek vaše najljubše šminke za intenzivnejši izgled.

Yves Saint Laurent Golden Gloss

DIOR

Pri Diorju so prenovili slavne »petorčke« – če slučajno katera ne ve, o čem govorimo: gre za njihove nadvse priljubljene palete senčil za veke, ki jih sestavlja po pet odtenkov v različnih barvnih kombinacijah.

Dior 5-Color Eyeshadow palette senčilo za veke

Dior Icone je nov kremni tekoči puder, ki na koži naredi svilen, pudrasto mat videz ter tako pričara polt z naslovnic. Silikonska osnova zagotavlja čudovito mazljivost in naraven izgled, saj se puder kar zlije s kož. Vsebuje posebne praške, ki odbijajo svetlobo na poseben način in tako ustvari skorajda retuširan videz kože. Na voljo je v petih odtenkih in enem transparentnem, ki je mišljen kot podlaga za ličenje ali za vse srečnice, ki imajo naravno lepo kožo in si želijo samo enakomerne in mat polti.

 Dior Icone tekoči puder  Dior Icone tekoči puder

HELENA RUBINSTEIN

Vodilna kozmetična hiša na področju maskar nam predstavlja novo maskaro Surrealist, ki je namenjena izjemnemu podaljšanju trepalnic. Vsebuje vlakna in posebne polimere, ki s pomočjo patentirane metlice ustvarijo provokativno dolge, ženstvene trepalnice.
Poleg tega pa glose Stellars v posebej sijoči izvedbi, imenovani Showligths. Glosi so rahlo do srednje prekrivni, ustnicam podarijo izjemen lesk in so na voljo v šestih bleščečih se odtenkih. Uporabljate jih lahko samostojno za sijoč videz ustnic ali preko vaše najljubše šminke, da ustvarite glamuroznost in polnost ustnic.

 Helena Rubinstein Surrealist maskara  Helena Rubinstein Stellars Gloss Shadowligths

Sheer Clone je lahek takoči puder, ki se idealno prilagodi vaši polti in ji zagotovi naravno sijoč izgled. Vsebuje dve vrsti odbojnih delcev; prvi poskrbijo za sijoč videz vaše polti, drugi za prekrivanje nepravilnosti. Puder ni komedogen in odišavljen in zagotavlja rahlo prekrivnost. Na voljo v štirih odtenkih.
Color Clone So Bronze pa je, kot že samo ime pove, tekoči bronzer, ki bo tudi najbolj pusti in medli polti pričaral sijoče zagorel lesk. Lahka kremna tekstura se enostavno nanaša in se zlije s poltjo, ki tako postane poletno sijoča. Uporablja se ga lahko samostojno, na voljo pa je v treh bronze odtenkih.

 Helena Rubinstein Sheer Clone lahek tekoči puder  Helena Rubinstein Color Clone So Bronzed tekoči bronzer

2 KOMENTARJI

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj