Z letošnjo jesenjo nam kozmetične hiše ponovno ponujajo kar nekaj novosti dekorativne kozmetike, ki bodo vsak dan znova polepšale naše obraze. 

SHISEIDO

Dual Balancing Foundation SPF 15 je nov tekoči puder, ki ne vsebuje maščob in ima zaščito SPF 15. Zagotavlja dolgo obstojnost, vzdržuje optimalno raven vlažnosti kože, zmanjšuje masten lesk kože in ji podari nežen mat videz. Na voljo je v 8 barvnih odtenkih.
Priporočena MPC: 9.897,00

Shiseido Dual Balancing Foundation 

Concealer Stick je korektor v stiku, ki je na voljo v treh odtenkih. Popolnoma prekrije neenakomerno obarvano polt, podočnjake, temne madeže in pri tem koži podarja prožnost in sijaj. Barva korektorja se odlično prilagaja tenu kože s svilnato prefinjenim učinkom.
Priporočena MPC: 6.425,00

Shiseido Concealer Stick korektor v stiku

COLLISTAR

Highlighting Make-up Base je sijoča podlaga za make up, ki bo tako popoln, obstojen in sijoč od jutra do večera. Koži daje naraven sijaj in prosojnost, zmanjšuje videz gubic in manjših nepravilnosti. Primerna je za vse tipe kož in se lahko uporablja samostojno ali pod pudrom.

Collistar Highlighting Make-up Base 

Supergloss so sijoči glosi v tubicah s komaj opaznim pridihom barve. Ustnicam podarijo videz polnosti, hkrati pa jih vlažijo in hranijo.

Collistar Supergloss

Duo Eyeshadow – Eye Liner Wet & Dry so nova dvojna senčila za veke, ki se jih lahko uporablja za moker ali suh nanos: suh nanos da bolj prosojen in nežen videz, moker pa intenzivnejšega. Moker nanos se lahko uporabi tudi kot eye liner, seveda s primernim čopičem. Sence so zelo fino mlete, se enostavno nanašajo in zagotavljajo dolgo obstojnost.

Collistar Duo Eyeshadow Eye Liner Wet & Dry

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj