REVLON


Končno smo, tako kot pri tekočih pudrih Colorstay, dočakali še novo in izboljšano verzijo najbolj obstojnih šmink: Colorstay Soft & Smooth Lipcolor. Za razliko od svojih predhodnic se veliko lepše in bolj gladko nanašajo, ne izsušijo ustnic, hkrati pa so zelo obstojne. Ne bom nam treba več izbirati med obstojnostjo in mehkimi in negovanimi ustnicami, saj imamo zdaj združene vse kvalitete v novih Colorstay šminkah.


Revlon Colorstay Soft & Smooth Lipcolor


ESTEE LAUDERPureColor EyeShadow so nova enojna senčila, ki jih lahko izberemo v mnogih mat, perl ali shimmrastih odtenkih. Mehka in svilnata tekstura daje bogate barve in dolgo obstojnost. Brez dišav in oftamološko testirane.


Estee Lauder Pure Color Eyeshadow


Double Wear Stay-in-Place Concealer SPF 10 je nov korektor, katerega odlikuje kar 15-urna obstojnost, lahek občutek na koži, dobra prekrivnost in enostavna uporaba. Prekrije napake kot so podočnjaki, madeži in ostale nepravilnosti na koži. Ne pušča sledov na oblačilih in je brez dišav.


Estee Lauder Double Wear Concealer


Double Wear Stay-in-Place Lip Duo tekoče šminke so že nekaj časa na voljo. Odlikuje jih enostaven nanos, izjemna obstojnost in mehke in negovane, nič izsušene ustnice. Končni videz je izjemno sijoč, barva pa obstojna od jutra do večera.


Estee Lauder Double Wear Lip Duo


CLINIQUE


V prihajajočem letu pa bodo k nam končno prišli tudi novi glosi Clinique Full Potential Lips Plump & Shine. Obljubljajo trojno delovanje, ki ustnice takoj naredi polnejše in to za več ur. Pri redni uporabi pa bodo postale nežnejše, bolj mehke in definirane.


Clinique Full Potential Lips Plump & Shine

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj