Slavna babica še bolj slavnih hčerk Gigi in Belle je delila eno redkih objav, kako izgleda njihovo življenje, odkar se jim je pridružila hčerkica Gigi in Zayna. Tako je Yolanda Hadid izrazila svojo hvaležnost za novo članico v njenem življenju: vnukinjo. Septrmbra sta namreč njena hči Gigi Hadid in Zayn Malik postala starša prvemu otroku in družina Hadid ne bi mogla biti srečnejša.

“Moje srce se veča od toliko ljubezni in sreče za to malo deklico. Je angel, ki so nam ga poslali od zgoraj,” je zapisala na Instagram poleg fotografije, kjer drži majceno ročico svoje vnukinje.

 

“Hvala, mamaica & očka, da sta me naredila omo, uživam v vsaki minuti.” Yolanda, ki sicer prihaja iz Nizozemske, je uporabila izraz “oma” za babico.

Družina je sicer zelo skrivnostna in zasebna v zvezi z novo članico, a tako Gigi kot tudi Zayn sta objavila nekaj črno-belih fotografij na svojih Instagram profilih kmalu po rojstvu njunega zakladka.

“Najina deklica se nam je pridružila ta teden in je že spremenila najin svet. Tako sem zaljubljena,” je Gigi objavila 24. septembra.

PREBERITE TUDI: Zvezdnica v šoku: včeraj je izgubila otroka

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj