­ARTDECO

Kolekcija se imenuje­Glamour Avantgarde in je že nekaj časa na prodajnih policah parfumerij. Značilna je predvsem po izjemno bleščečih se izdelkih: senčilih za veke, osvetljevalcu za obraz, šminkah ter sijočem mineralnem pudru. Senčila za veke so na voljo v treh odtenkih (lilasto-roza, sivo-srebrna in petrolejno- turkizna, vse zelo sijoče), tekoči liner za oči Glam Stars Liquid Eye Liner prav tako v treh odtenkih (zlat, srebrn in sijoče-turkizen). Diamond Lashes je gel z bleščicami za poseben videz trepealnic. Na voljo je v srebrni in zlati barvi.

ArtDeco Glamour Avantgarde - božično-novoletna kolekcija 08­


Za ustnice si lahko omislite šminke z močno shimmrastim videzom Shimmer Lipstick, ki so na voljo v rdečem (Pomegranate shimmer), roza (Fresh Fuchsia Shimmer), bež (Nude Shimmer) in naravnem odtenku (Rose Shimmer). Glamurous Mineral Powder je bleščičast puder z minerali. Poseben izdelek kolekcije je Glamorous Highliter, ki združuje odtenke bež, vanilije in marelične, za slavnostno-sijoč videz obraza. Za osvetlitev celega obraza ali uporabo posameznih odtenkov po želji.

ArtDeco Glamour Avantgarde - božično-novoletna kolekcija 08­

CLARINS

Clarinsovo novoletno kolekcijo Chic & Glam predstavlja paleta ličil z glamurozno torbico, ki je pravi modni dodatek in spremnljevalka na decembrskih zabavah. Vsebuje tri senčila za veke, dva glosa, kompaktni puder, maskaro in čopiče za nanos ličil.

Clarins paleta - božično-novoletna kolekcija 08

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj