CLINIQUE

Take the Day Off Cleansing Milk je čistilno mleko, namenjeno normalni in suhi koži in odstranjevanju tudi najbolj obstojnih ličil. Nanese se ga na suho kožo in obriše ali spere. Koža je po uporabi čista, svileno mehka in gladka. Vsebuje shea maslo, hialuronsko in linoleinsko kislino. Je oftamološko testirano, brez dišav in ne povzroča aken. Na voljo od novembra dalje.

Clinique Take the Day Off Cleansing Milk čistilno mleko


Repairwear Lift Firming Night Cream vsebuje popolnoma nov kompleks »Retinol-peptide complex«, ki ga je razvil Clinique (vsebuje Vitamin E, Vitamin C in pšenične proteine). Ta ojača čvrstost kože in izboljša njeno prožnost. Posebni polimeri dajo koži v trenutku nanosa bolj napet, čvrst občutek. Ob nanosu in dolgoročno izboljša stopnjo vlažnosti kože; formula za mešano do mastno kožo nadzoruje prekomerno izločanje maščob. Koža je po uporabi mehka, gladka in sveža. Zmanjša videz gub in linij izsušenosti, izboljša teksturo kože in vidno napne kožo. Ne povzroča aken. Je neodišavljena ter dermatološko in alergijsko testirana.

Clinique Repairwear Lift Firming Night Cream


ESTEE LAUDER

Perfectionist Correcting Concentrate for Deeper Facial Lines/Wrinkles je namenjen odpravljanju in preprečevanju globljih izraznih gub. Deluje kot nekakšen obliž, ki preprečuje premikanje kože in s tem nastanek gub.

Perfectionist Peel 2-Step Enzyme Activating Treatment je piling s salicilno kislino, namenjen domači uporabi. Spodbuja obnavljanje kože in odstranjuje odmrle celice. Je v dveh fazah, pri čemer prva vsebuje salicilno kislino. Koža je po uporabi sveža, mehka, gladka in sijoča. Druga faza vsebuje pomirjajoče in antioksidantne sestavine, ki kožo pomirjajo in blažijo. Po uporabi je kože gladka, sijoča, bolj čista, gube pa so manj opazne.

Estee Lauder Perfectionist Correcting Concentrate for Deeper Facial Lines/Wrinkles Estee Lauder Perfectionist Peel 2-Step Enzyme Activating Treatment

Perfectionist Power Correcting Patch – gre za ultra tanek gibljiv obliž, ki v kožo postopno sprošča Estee Lauder patentirano »biološko vodo«, ki je podobna vodi v našem telesu.

Estee Lauder Perfectionist Power Correcting Patch


Advanced Night Repair Concentrate Recovery Boosting Treatment je intenzivni tretma, ki vsebuje kar 5x koncentracijo učinkovin seruma Advanced Night Repair. Uporablja se ga 21 zaporednih noči in vaša koža bo kot prerojena: bolj svežega in spočitega videza, mehka, gladka, napeta in sijoča.

Uporablja se lahko tudi kadar je koža posebej dehidrirana, po izpostavljanju UV sevanju, pred in po dermoabraziji in kemičnih pilingih.

Estee LauderAdvanced Night Repair Concentrate Recovery Boosting Treatment

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj