Okusi otroštva so preteklost, sedaj so zapovedani omamni okusi pijač na zabavah, s cocktaili za modne, drzne in z energijo nabite sadne sirupe, ki so namenjeni sladkosnedim. Barve na tem novem užitkarskem jedilniku so sveže in seksi, z ravno pravšnjim dotikom mavričnega lesketanja.


DiorKiss


Ustnice so neskončno bleščeče in neverjetno polne, njihova površina pa je zaradi vsebnosti rastlinskega olja z visokim lomnim količnikom in odlično sposobnostjo zadrževanja vlage slastna kot sirup. DiorKiss glosi z izjemnim, omamnim in prosojnim leskom so obogateni z novim kompleksom, ki odlično vlaži ustnice.

Embalaža je 8 ml tubica, ki vas v torbici lahko spremlja na vsakem koraku. Zaobljen aplikator sledi liniji ustnic in pušča za sabo ravno pravšnjo količino izdelka za izjemno natančen nanos.

DiorKiss glosi


Odtenki novih DiorKiss so sledeči: Peach Smoothie 361, Rose Syrup 651, Iced Latte 71, Apricot Syrup 731, Berry Smoothie 771, Chocolate Shake 861, Lime Glacé 001, Pineapple Cocktail 211, Fizzy Limonade 221, Mango Soda 451, Tangerine Jet 541 ter Hawaï Coco 681.

Priporočena cena je 19,08 €.

1 komentar

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj