… področjih življenja. Včasih bi rekli, da živimo v sodobnem svetu, kjer lahko brez dlake na jeziku rečemo, kar želimo. Ne počnite tega, torkova polna luna vam lahko prinese težave tudi zaradi nepremišljenih besed.

PREBERITE TUDI: Tedenski horoskop

Želeli boste razčistiti nekatere misli v svoji glavi in to lahko na vas deluje pozitivno in negativno – pomembno je, da premislite tudi glede svojih besed. Ne pozabite, da je Merkur še vedno retrograden, kar pomeni, da obstaja velika verjetnost, da se bo tisto, kar boste rekli, vrnilo v še večji in hujši obliki.

Spraševali se boste, kaj pravzaprav hočete. Še posebej na ljubezenskem področju se boste bojevali z mislijo o resnem razmerju in svobodi, ki si jo tako zelo želite. Ne pozabite, da niste v popolnem svetu in da je to skoraj nemogoče. Odločite se, kaj pravzaprav želite in svoje želje zapišite na papir, saj se hitro lahko zgodi, da jih boste pozabili.

OPOZORILO: Retrograden Merkur in polna luna skupaj še nikoli nista prinesla nič dobrega, zato za vse pomembne odločitve, velike nakupe, jemanje posojil, prepire, poslovne odločitve, spremembe … počakajte, da vsaj polna luna izgubi vpliv. Še posebej pazljivi bodite vsi, rojeni v znamenju bika, leva, strelca, kozoroga in vodnarja.

PREBERITE TUDI: Kako je biti v razmerju z nekom, ki je po horoskopu škorpijon

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj