Pazite na material in vzorec.
Najbrž ni potrebno posebej poudarjati, da so najbolj hvaležne, najbolj nosljive in najbolj laskave hlače tiste, ki so izdelane iz tanjšega materiala (viskoza, bombaž, tanka volna, tanek džins), saj lepše padejo in se gubajo na pravih mestih. Debelejši material bo zavzel več volumna, zaradi česar lahko doda kilogram ali dva. Prav tako se odločajte za nevtralno barvo brez vidnejših vzorcev. Široke, balonaste haremke, ki so povrh vsega še živo pisane in vzorčaste, bodo delovale precej bolj ekscentrično, v nepravi kombinaciji lahko celo klovnsko, predvsem pa imajo precej manj možnosti za kombiniranje z že obstoječimi kosi v vaši garedrobni omari.

haremke_2

Če vam balonasta narava haremk in klinastih hlač nikakor ne odgovarja, se pa spogledujete z nekoliko krajšimi hlačami ali kavbojkami, imejte v mislih, da je sedem osminska hlačnica v modnem in stilističnem svetu zvezda stalnica in da velja za pojem ženstvenosti že vse od Audrey Hepburn naprej (nosila jih je na balerinke).

na_balerinke

V trgovinah najdete mnoge modele ozkih hlač in kavbojk sedem osminske dolžine. Letos zelo modne so kavbojke z zadrgo na notranji ali zunanji strani gležnja. Zavedati se moramo, da ta dolžina hlačnice optično skrajša nogo, zato je potrebno pri kombinacijah nekoliko paziti. Pristajajo predvsem na balerinke in vse vrste čevljev (salonarjev, sandalov) z višjo peto, izogibajte pa se kombinacijam na robustne čevlje in superge, v kolikor niste izrazito visoke in vitke.

cropped_jeans

Za konec lahko dodamo le še: pogumno novim ­generacijam hlač naproti!

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj