Ali tudi tvoj dan izgleda nekako takole: zjutraj na budilki najprej nekajkrat pritisneš ‘snooze’ gumb; nakar 20 min prepozno v naglici skočiš iz postelje; sledi hiter tuš; nanos kreme in ličil; seveda naletiš na vse rdeče semaforje; šef te pričaka namrgoden in z goro novega dela, ki ga moraš opraviti ravno ti in danes; popoldan imaš še svoje nujne obveznosti in zvečer dobesedno ‘padeš dol’.
Tudi lepotna blogerka in Vichyeva ambasadorka Tesa Jurjaševič ne pozna lenarjenja. “Ko sem v Ljubljani, se moj dan začne precej zgodaj, vsak dan se namreč zbudim okrog šestih zjutraj. Sledi moj najljubši del dneva, zajtrk in kavica. Pestri so tudi moji popoldnevi, ki vključujejo sestanke, dogodke in fotografiranja.”
Seveda pa se Tesa ob razgibani službi modne blogerke, tako kot večina žensk, zaveda pomembnosti časa zase. “Za dobro počutje in dober izgled je ključno, da se znam v tem hitrem tempu ustaviti in si vzeti čas zase. Tako vsak prost trenutek izkoristim za pobeg v naravo, različne športne aktivnosti ali pa branje dobre knjige. Telefon in računalnik takrat postavim na stran.”
Kljub obveznostim, stresu in izzivom lahko s pravimi zavezniki postaneš (in ostaneš) najboljša različica sebe, česar se pri Vichyu dobro zavedajo. Tesa dodaja: “Menim da je tako moj modni kot tudi ‘lepotni’ stil precej minimalističen. Tako imam pri modi rada močne, posamezne kose, kot je dober suknjič v kombinaciji s klasičnimi oblačili kot so črne kavbojke ali jeans. Podobno je pri ličenju, kjer v resnici uporabljam precej malo proizvodov, z izjemo črnega eyelinerja, ki je postal obvezen del mojega videza!”

Natečaj za Vichy Slow Âge ambasadorko

Si tudi ti ženska, ki ve, da mora poskrbeti tudi za svoje dobro počutje in dušo in se mora razvajati? Če se na tvoji kozmetični polički že nahaja kak izdelek Vichyeve linije Slow Âge, na mail urednistvo’at’planet-lepote.com napiši svojo izkušnjo o uporabljanju le-te in pošlji svojo fotografijo skupaj s svojim najljubšim Slow Âge izdelkom.
Morda boš ravno ti zvezda na snemanju Vichy videa in hkrati obogatila svojo lepotno poličko z novimi Vichyevimi izdelki! Prijavi se na natečaj in postani Vichyeva ambasadorka linije Slow Age!

Veselimo tvoje prijave, saj morda iščemo ravno TEBE, zato se prijavi ZDAJ na urednistvo’at’planet-lepote.com!

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj