Prihaja nov zvezdniški trend, ki je najlepše opazen na Mirandi Kerr – 'babylights'! Gre za pramene popolnoma naravnega videza, kot bi lase posvetlilo sonce in kakršne pogosto vidimo pri otrocih – od tu tudi ime (baby – otrok). Videz, ki dobiva čedalje več privrženk tako v Hollywoodu kot tudi navadnih smrtnic, je prav zares videti naraven.

“Babylights so vsekakor najbolj povpraševani prameni te sezone,” je povedal zvezdniški frizer, ki se ukvarja z barvanjem las in ki je pobarval tudi lase Mirande Kerr, George Papanikolas. “Večina las ostane vaše naravne barve, posvetli se le lase ob obrazu in konice, da je vse videti zelo naravno.” Poleg tega, da je vzdrževanje takih pramenov izjemno enostavno (ni skrbi za narastek!), tudi čudovito poživi barvo las in deluje mladostno, zato bo nadvse dobrodošlo za vse, ki si želijo malce pomladiti svoj videz.

“Da ustvarite ta videz, se mora vaš frizer pri barvanju osredotočiti na tri predele; rob lasišča, lase na preči in konice,” je skrivnost tehnike barvanja izdal Papanikolas. “Prameni morajo biti otroško tanki ob lasišču in na vrhu ob preči, barva pa mora postopoma prehajati proti svetlejši proti konicam.” Za razliko od ombre tehnike, kjer so bili lasje v dveh odtenkih in kontrast precej opazen, so babyligths veliko bolj naravnega videza – kot bi poletje preživeli na soncu.

Kako ti je všeč nova tehnika – si jo boš omislila, ko boš naslednjič pri svojem frizerju?

1 komentar

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj