(Nekaterim) bogatašem dosedanji načini razkazovanja bogastva očitno niso bili dovolj in so se morali spomniti nečesa novega. Tako je letos poleti prišel novi trend, pri katerem se pretvarjajo, da so padli iz npr. avta (ali zasebnega letala), ob čemer so se jim iz dragocene torbice razsule vse luksuzne dobrine, ki so tako ‘razsute’ (rastavljene) po tleh, da se jih dobro vidi.

Gre za izziv ‘flaunt your wealth’ oz. ‘pokaži svoje bogastvo’, ki je na Instagramu postal viralen. Tako imenovani ‘izziv’ se je začel na japonski medijski platformi Weibo pred približno dvema tednoma. ‘Trend’ lahko zasledite pod lojtrami #fallingstars in #fallingstars2018, ki sta se pojavili avgusta s strani ruskih bogatašev, ki so se pretvarjali, da padajo s stopnic zasebnih letal.

 

View this post on Instagram

 

TOLONG! @indrabekti dan @inbekart berserakan dimana-mana! #fallingstar2018 #fallingstarchallenge

A post shared by INBEKART by. Anne Avantie (@inbekart) on


Trend “pokaži svoje bogastvo” se je kmalu zatem preselil na Instagram. Najbolj popularen je med Kitajci, a tudi ostali mu veselo sledijo. Na platformi Weibo mu je podleglo že več kot milijon ljudi, na Instagramu pa je bilo z lojtro #fallingstars objabljenih že preko 35.000 fotografij. Med najnovejšimi je tudi tekmovalka za miss Ukrajine 2016, Catherine Ramos.

 

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj