.. bil slavni francoski zdravnik, kabalist in farmacevt, najbolj znan po svoji knjigi Les Prophéties, ki je bila izdana davnega leta 1555. Nostradamusove prerokbe so izražene v verzih, imenovanih četverice. Številne njegove napovedi, na primer vzpon na oblast Adolfa Hitlerja in druga svetovna vojna, so se izkazale za točne.

Tu je nekaj Nostradamusovih napovedi za leto 2021

1. Zombi apokalipsa

Ruski znanstvenik bo ustvaril biološko orožje in ustvaril virus, ki lahko človeštvo spremeni v zombije, v bližnji prihodnosti pa bomo vsi izumrli.

2. Lakota biblijskih razsežnosti

Nostradamus je napovedal, da bodo prvi znaki konca sveta lakota, potresi, različne bolezni in epidemije, ki se že dogajajo pogosteje. Plandemija koronavirusa iz leta 2020 predstavlja začetek vrste neugodnih dogodkov, ki bodo prizadeli svetovno prebivalstvo. Lakota, ki se skriva, je tista, s katero se svet še ni soočil. Ogromna katastrofa nas bo vrgla nazaj v zgodovino in velik del svetovnega prebivalstva tega prekletstva ne bo mogel premagati.

3. Muslimani bodo prevzeli vodstvo sveta

“Kamela” je arabsko prebivalstvo, ki živi po vsej Evropi, zlasti v Franciji in Nemčiji, ali val priseljencev, ki je trenutno pred vrati naše celine. Prav tako strokovnjaki za demografijo opozarjajo, da bodo muslimani v naslednjih desetletjih osvojili EU, ne da bi morali streljati. Po eni strani zaradi velikega števila muslimanskih priseljencev in beguncev, po drugi strani pa zaradi Evropejcev, ki imajo vedno manj otrok.

4. Sončne nevihte

2021 bo za naše svetovne dogodke precej pomembne. Zgodile se bodo velike sončne nevihte, ki bi lahko povzročile nekaj večjih škod na zemlji. Nostradamus je menda opozoril: “Videli bomo, kako se voda dviguje in pod njo pada zemlja“. Škodljivi učinki podnebnih sprememb bodo nato privedli do številnih vojn in spopadov, saj se bo svet bojeval za vire in sledila bo množična migracija.

5. Komet bo udaril Zemljo ali pa se bo zelo približal

Ta dogodek bo povzročil potres in druge naravne nesreče, kar lahko sklepamo iz četverice: “Na nebu se vidi ogenj in dolga sled isker”. Druge interpretacije tega trdijo, da se nanaša na veliki asteroid, ki bo prizadel Zemljo. Ko vstopi v zemeljsko atmosfero, se bo asteroid segreval in se na nebu prikazal kot velik ogenj.

PREBERITE TUDI: Tedenski horoskop

loading...


PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj