Na poti je dojenček Barbie ali Ken!

Margot Robbie je v nedeljo na dopustu v Italiji razkrila svojo rastoči trebuh – isti dan, kot je odjeknila novica, da je noseča s svojim prvim otrokom, ki ga pričakuje skupaj s svojim možem Tomom Ackerleyjem.

34-letna zvezdnica filma Volk z Wall Streeta je svoj trebušček pokazala v beli majici, črnih hlačah in črnem suknjiču, ki si ga je obesila čez ramena. Ackerley je Robbie pomagal na razkošno ladjo, s katero sta se popeljala po Comskem jezeru.

Videti je bilo, da sta na vožnji samo zvezdnica in njen mož, pridružil se jima je le kapitan, ki je vodil njuno jezersko pustolovščino.

Robbie in Ackerley sta se spoznala leta 2013 na snemanju vojne drame “Suite Française” in naj bi se poročila decembra 2016 na intimni slovesnosti v Byron Bayu v Avstraliji; vendar je vir oktobra 2017 povedal, da sta že leta na skrivaj poročena.

“Neki gost ji je čestital za prvo obletnico poroke. Margot mu je odgovorila: ‘Že tri leta,'” je takrat povedal vir.

Igralka je istega leta za Vogue priznala, da jo je razmerje presenetilo. “Bila sem najbolj samska punca. Ob misli na razmerje mi je šlo na bruhanje,” je dejala. “Potem pa se je to prikradlo do mene. Tako dolgo sva bila prijatelja. Od nekdaj sem bila zaljubljena vanj.”

Robbie je nadaljevala: “Toda mislila sem: ‘Oh, nikoli me ne bo ljubil nazaj. Ne naredi česa čudnega, Margot. Ne bodi neumna in mu ne povej, da ga imaš rada.’ Potem pa se je zgodilo in sem si rekla: ‘Seveda sva skupaj. To je tako smiselno, kot še nič ni bilo smiselno nikoli prej.”

Njuna romanca se vsekakor nikakor ni ohladila, saj sta Robbie in Ackerley med dopustovanjem leta 2021 javno kazala kako rada se imata. Soustanovitelja podjetja LuckyChap Entertainment se med sončenjem v Mehiki nista mogla zadržati, da se ne bi ves čas dotikala in objemala eden drugega.

PREBERITE TUDI: Margot Robbie je s svojo rdečo šminko navdušila – je to popolna rdeča?

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj