Gigi Hadid svoje razmerje z očetom še nerojenega otroka, Zaynom Malikom, skrbno skriva, a v soboto, 1. avgusta, je le objavila eno redkih skupnih fotografij. Na fotografiji daje ljubeč poljub Zaynu in njene prijateljice manekenke so jo zasule z lepimi sporočili in dobrimi željami, njej, Zaynu in še nerojenemu otroku. Med drugimi so se oglasile Hailey Bieber, Imaan Hammam, Adriana Lima, Duckie Thot in Martha Hunt.

Gigi in Zayn sicer uživata zadnjih nekaj mesecev kot par – njun otrok se bo rodil enkrat v jeseni. Poleg svojega razmerja in Gigi svoje nosečnosti skrivata tudi kdaj naj bi Gigi rodila. Februarja je zvezdnica povedala, da je “noseča nekaj mesecev”.

Parček je sicer večino nosečnosti v izolaciji na družinski farmi v Pensilvaniji, kjer so praznovali tudi Gigijin 25. rojstni dan. Sedaj se manekenka pripravlja, da se bosta preselila nazaj v njeno svež prenovljeno stanovanje z dvema spalnicama, ki se nahaja na Manhattnu. Stanovanje je opremila njena mama Yolanda, za katero Gigi pravi, da jo bo skušala posnemati, ko bo sama mama.

Stanovanje je opremljeno v luksuzne kose modnih oblikovalcev kot sta Missoni in Jean-Paul Gaultier ter menda nadvse prijetno in domače, da bo le primerno za dojenčka, ko priveka na svet.

PREBERITE TUDI: Gigi Hadid noseča, pričakuje prvega otroka z Zaynom Malikom

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj