34-letna zvezdnica, ki pričakuje tretjega otroka z možem, glasbenikom Johnom Legendom, je včeraj v Instagram zgodbah razkrila, da zaužije čisto preveč kislih sladkarij, zaradi česar ima že ožgan jezik, ki seji celo lupi. Nato je pokazala svoj rjavo-opečeni jezik. “Saj sem vam povedala, da pojem toliko kislih bombonov, da mi jezik razpada. Poglejte to.”

Nato je pokazala koščke odpadlega jezika na roki. “Dobesedno mi jezik odpada, ker sem sinoči pojedla toliko kislih bombonov. Jem kisle slamice. Cuzam jih in po njih jem še bombone. Moj jezik razpada.”

Nadaljevala je: “Težko je pojesti karkoli vročega, kaj šele pikantnega. Ne vem, kako naj jem. Mislim, da bom morala na jezik dati zaščitno oblogo ali nekaj, kot nekakšen kondom za jezik.”

“Boli,” je dodala. “Nora sem na bombone, še posebej kisle, a vse mi gre po grlu,” je povedala. “Ali obstajajo kakšni manj znani bomboni, ki bi jih lahko jedla?”

Upajmo, da bo zmanjšala vnos bombonov – pa ne toliko zaradi jezika kot vpliva, ki ga ima sladkor na zdravje – njeno in še nerojenega otroka.

PREBERITE TUDI: Sladkor, ubijalec moderne dobe

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj