Ups! Tako se zgodi, če ste čveke. Noseči Chrissy Teigen, ki je skrbno skrivala spol še nerojenega otroka, je po nesreči ušlo, da pričakuje fantka.

Zvezdnica ima sicer že dva otroka, 4-letno hči Luno Simone, in 2-letnega sina Milesa Theodora. ‘Nesreča’ se ji je zgodila v Instagram zgodbi, ki jo je delila včeraj. In sicer je govorila o komplikacijah, ki so zahtevale, da leži v postelji, nakar je še nerojenega otroka poimenovala s ‘on’: “Tako nenavadno je, ker otrok je zelo, zelo zdrav. Zelo je velik. On bo verjetno – ups! To je bilo neumno.”

Ko je sprevidela, kaj je naredila, si je v šoku porkila usta, preden je nadaljevala s poročilom o svojem zdravstvenem stanju. “Hahahahaha, saj vam lahko tudi povem,” je še dodala.

“Moja posteljica je slaba. Vedno je bila slab del moje nosečnosti z Luno. Ko sem bila noseča z Milesom, ga je preprosto nehala hraniti; nehala je skrbeti zanj. Nekako sem mu jaz kradla vso hrano, ker sem se samo širila, on pa nikakor, zato je moral predčasno na svet; enako Luna. Obakrat so mi sprožili porod.”

Potem pa je pomirila svoje sledilce: “Vse je v redu. Počutim se zelo dobro, a moja posteljica je zelo, zelo slaba in mi povzroča veliko krvavenja. Imam visoko rizično nosečnost. Ta ubožica je dala že toliko skozi. Moramo jo ponovno spraviti k sebi, kar pomeni nič premikanja, zato sem v popolnem mirovanju, ko ne smem ničesar, razen iti lulati.”

PREBERITE TUDI: Noseča Chrissy Teigen priznala, da poje toliko bombonov, da ji razpada jezik

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj