Imate na voljo 10 minut zase? Potem jih vsekakor izkoristite za nanos novega trendovskega lepotnega hita – NIVEA sheet maske. Štiri različne sheet maske so prepojene z dragocenimi serumi in poskrbijo za takojšnji lepotni učinek, za neprekosljivo lepo in navlaženo kožo.

Najbolj trendovske maske ta hip

Lepotni izdelki se poigravajo s teksturami, barvami in formulami ter se nenehno spreminjajo. Mednje sodijo tudi sheet maske, ki izvirajo iz Azije. Ta novi trendovski format mask je stopil na prizorišče v velikem slogu in ga lahko vidite povsod, pri zvezdnicah, na družbenih omrežjih in v revijah za življenjski slog. Zdaj so obogatile tudi NIVEA družino izdelkov.

Dragoceni serumi za prepričljiv lepotni učinek

Ne samo, da so NIVEA sheet maske izjemnega videza, prepojene so z dragocenimi serumi, ki zagotavljajo takojšnji lepotilni učinek in delujejo v harmoniji s kožo. Glede na vašo starost, tip kože in njene potrebe v posameznem trenutku, lahko izberete NIVEA Urban Skin Detox sheet masko, Urban Skin Natural Radiance sheet masko, Q10 plus C Anti-Wrinkle + Energy sheet masko ali Hyaluron Cellular Filler Contour sheet masko.

Na voljo različne NIVEA sheet maske

  • NIVEA sheet maska Urban Skin Detox je odlična maska za tiste, ki živijo v urbanih okoljih.
  • Sijoča koža je znak zdravja in sreče – in z NIVEA sheet masko Urban Skin Natural Radiance jo lahko dosežete v nekaj minutah.
  • NIVEA sheet maska Q10 plus C Anti-Wrinkle + Energy deluje vlažilno in zmanjša gube. Maska obnovi zaloge energije utrujene, medle kože, ki s koencimom Q10 in vitaminom C dobi novo energijo.
  • NIVEA sheet maska Hyaluron Cellular Filler Contour poskrbi za čudovite anti-ageing učinke v trenutkih sprostitve – uživajte v mehki maski, obogateni s hialuronsko kislino in ojačevalci kolagena.

Že na voljo v prodajalnah, cene so med  2,59 evra in 3,99 evra.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj