Mlade ženske se vse pogosteje soočajo z utrujeno kožo, ki kaže znake stresa in hitrega življenjskega tempa. Nove formule linije NIVEA Q10 Energy z močjo vitamina C so posebej prilagojene prav njim, saj kožo oskrbijo z energijo, preprečujejo prezgodnje staranje in poskrbijo za zdrav sijaj. Prenovljeno dnevno kremo dopolnjujejo nove ampule za 7-dnevni tretma in obnovitvena nočna krema. Naj koža zasije!

Moč treh antioksidantov

Linija NIVEA Q10 Energy proti gubam stavi na učinkovito kombinacijo treh preizkušenih antioksidantov, ki so naravne sestavine samoobnovitvene mreže antioksidantov kožnih celic. Raziskave kože, ki so jih izvedli strokovnjaki pri znamki NIVEA, kažejo, da ti trije močni antioksidanti skupaj tvorijo učinkovito kombinacijo, ki deluje proti škodljivim prostim radikalom. Mlada koža, ki že kaže prve znake prezgodnjega staranja ali utrujenosti kože, je tako zglajena in ohrani svoj zdrav sijaj.

  • Q10, ki je enak kožnemu
    Q10 je koencim, ki je prisoten v vsaki kožni celici. Ščiti kožo, daje energijo in na naraven način deluje proti procesu staranja. Sčasoma se vsebnost koencima Q10 v koži zmanjša, zato postane dovzetnejša za različne znake staranja kože. Formule proti gubam NIVEA Q10 Energy s koencimom Q10 učinkovito delujejo proti drobnim linijam na koži.
  • Vitamin C
    Vitamin C nudi učinkovito zaščito pred prostimi radikali. Vplivi iz okolja, kot sta UV-sevanje in onesnaženost, so glavni zunanji vzroki za staranje kože. Formule proti gubam NIVEA Q10 Energy z vitaminom C poskrbijo, da je koža dlje videti mlada.
  • Vitamin E
    Vitamin E našo kožo ščiti na najrazličnejše načine: koži lastni antioksidant lahko nevtralizira proste radikale in okrepi celične pregrade. Formule proti gubam NIVEA Q10 Energy z vitaminom E pomagajo zaščititi kožo in popraviti poškodbe celične pregrade ter izboljšajo sposobnost kože za zadrževanje vlage.

NIVEA Q10 Energy ampule za 7-dnevni tretma proti gubam z vitaminom C utrujeni koži nudijo koncentrirano učinkovito nego. So idealne, kadar življenje postane zelo stresno, kadar je koža videti posebej utrujena, pri prvih gubicah in blagem pojavu gubic okrog oči. Utrujenost kože in gubice se ublažijo po sedmih dneh. Kožne celice so poživljene. Uporaba: en teden vsak dan zjutraj ali zvečer razmažite vsebino ene ampule na očiščen obraz, vrat in dekolte ter pustite, da se vpije. Izdelek nežno vtapkajte s prsti v kožo tudi okrog oči. Nato uporabite svoj običajni negovalni izdelek.

Okvirna maloprodajna cena za NIVEA Q10 Energy ampule za 7-dnevni tretma proti gubam z vitaminom C za 7 ml: 14,99 evra.*

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj