Oljni losjoni NIVEA, ki so povsem navdušili ljubiteljice omamno dišeče nege kože, so dobili novega člana. Razvajajte svoje čute in obenem negujte kožo z novim NIVEA Orange Blossom & Avocado Oil oljnim losjonom za telo. Združuje čudovit vonj pomarančnih cvetov in blagodejno nego olja v formuli losjona, ki se hitro vpije. Razvajajte svojo kožo z več kot 24-urnim globinskim vlaženjem.

Združitev blagodejne nege olja v formuli losjona, ki se hitro vpije

Novi NIVEA Orange Blossom & Avocado Oil oljni losjon za telo vam omogoča, da izkusite enega od najboljših trendov na selektivnem trgu dišav, obenem pa vašemu telesu nudi blagodejno nego olj v formuli losjona, ki se hitro vpije. Lahka formula NIVEA Orange Blossom & Avocado Oil oljnega losjona za telo, ki se hitro vpije, nudi intenzivno nego za normalno do suho kožo.

Razvajanje čutov s svežim vonjem pomarančnih cvetov

Vonj pomarančnih cvetov je znan po svoji sveži in sladki cvetlični noti ter predstavlja svežino, odlično razpoloženje in dobro počutje. Pridobljen je iz drevesa sorte aurantium, ki je znano tudi kot grenka pomaranča, raste pa večinoma v zahodnih predelih Indije, vzhodnih predelih Afrike in v Himalaji.

Zgornja nota NIVEA Orange Blossom & Avocado Oil oljnega losjona za telo je kombinacija vonjev limoninega sorbeta, iskrive pomaranče in vodnega bambusa. Osrčje sestavlja buke pomarančnih cvetov, čutnega nerolija in bele magnolije, medtem ko je spodnja nota prepojena z mešanico pudrastih vonjev, kašmirjevega lesa in kremne sandalovine.

loading...


2 KOMENTARJI

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj