Rožna voda: lepotni eliksir ~ kot bi kožo poljubili cvetni listi vrtnice

Čudovito sporočilnost podarjene vrtnice zagotovo že dobro poznate. Kaj pa blagodejne učinke rožne vode na kožo? Že od davnine jo poznajo kot eliksir za lepo kožo, saj deluje kot naravni tonik, ki kožo osveži, navlaži, očisti in omehča. Uporabljala jo je že Kleopatra, v njej se je kopal Cezar, v Indiji pa velja za osnovno kozmetično sestavino.

Čudovito čista, a prav nič izsušena koža

NIVEA zdaj rožno vodo, to dragoceno protibakterijsko, negovalno in omamno dišečo sestavino, prinaša v zelo pomemben del dnevne lepotne rutine – čiščenje kože. Z novimi izdelki za čiščenje kože NIVEA MicellAIR Rose water z rožno vodo bo čiščenje kože še posebej prijetno in negujoče. Koža bo temeljito očiščena, voljna, dišeča in prav nič izsušena. Kot bi kožo poljubili cvetni listi vrtnice.
Izdelki NIVEA MicellAIR® Rose water so primerni tudi za čiščenje vodoodpornih ličil.

Izdelki linije NIVEA MicellAIR® Rose water

  • Micelarni čistilni gel MicellAIR® Rose water ~ 150 ml: 5,99 evra​​​​​​​

Micelarni čistilni gel MicellAIR® Rose water deluje kot magnet, ki nase veže vodoodporna ličila, umazanijo in nečistoče. Formula z rožno vodo je izredno hranljiva in se lahko uporablja tudi na obrazu in ustnicah. Kožo naredi čisto, mehko in gladko na otip, brez vidnih ostankov ali občutka mastnih sledi. Za zdrav videz kože, ki lahko diha.

  • Micelarna voda NIVEA MicellAIR® Rose water ~ 400 ml: 6,99 evra

Micelarna voda NIVEA MicellAIR® Rose water učinkovito odstranjuje vodoodporna ličila in nečistoče ter globinsko očisti kožo, ne da bi jo pri tem izsušila. Negovalna formula z rožno vodo naredi kožo čisto, mehko in gladko, brez vidnih mastnih sledi ali madežev. Za zdrav videz kože, ki diha.

  • Micelarni čistilni robčki NIVEA MicellAIR® Rose water ~ 25 kosov: 4,29 evra​​​​​​​

Micelarni čistilni robčki NIVEA MicellAIR® Rose water, prepojeni z rožno vodo, nežno odstranijo ličila brez drgnjenja ali spiranja. Kožo tonificirajo in očistijo, ne da bi jo izsušili. Za zdrav videz osvežujoče čiste kože, ki diha.

PREBERITE TUDI: NIVEA izdelki na Kozmetometru

loading...


PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj