Izdelki Beauty care za žametno mehkobo in lesk las iz linije NIVEA Hair Care – popolna lepotna nega za vaše lase.

Nivea Beauty Hair Care

Linija NIVEA Hair Care je pridobila novo serijo izdelkov Beauty Care za vse tiste, ki si želijo resnično pravo nego za svoje lase. Gre za popolno ravnovesje skrbno izbranih naravnih lepotilnih sestavin in najsodobnejše tehnologije nege las. Bogata formula iz naravnih sestavin, kot so riževi proteini in dragoceni izvlečki lotosovega cveta, je pravi balzam za suhe, obremenjene lase, ki potrebujejo posebno pozornost.

V Aziji riž že stoletja velja za lepotilno učinkovino. Sodobna tehnologija je zdaj razkrila, da vsebuje dragocen protein, podoben keratinu, ki ga najdemo v laseh. Le-ta intenzivno neguje lase in okrepi njihovo sposobnost, da zadržijo vlago, tako da postanejo žametno mehki in neverjetno sijoči.

Nova serija izdelkov NIVEA Hair Care Beauty Care z dragocenimi riževimi proteini in elegantnim vonjem lotosovega cveta neguje in obnovi obremenjene lase. Lasje tako postanejo žametno mehki in neverjetno sijoči.

Serija izdelkov Beauty Care vsebuje tudi posebne sestavine, ki ustvarijo izjemno fino, kremasto in bogato peno, ki ostane obstojna dalj časa. Ta konsistenca zagotavlja popolnoma nov, čudovit občutek. Nega las z izdelki Beauty Care postane razkošno doživetje, ki združuje prijetno uporabo z izjemnim učinkom nege las!

Novo serijo izdelkov NIVEA Hair Care Beauty Care sestavljata dva izdelka, ki delujeta v medsebojnem harmoničnem ravnovesju.

Šampon NIVEA Beauty Care
bogato neguje suhe, obremenjene lase brez leska, ne da bi jih pri tem obtežil. Že samo po uporabi šampona lasje pridobijo žametno mehkobo in svilnat lesk.

Balzam NIVEA Beauty Care
je kremna emulzija, ki se z lahkoto porazdeli po laseh, jim daje žameten lesk ter jih pripravi za česanje.

9 KOMENTARJI

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj