Popolno kombinacijo nege in prekrivnosti omogoča inovativna negovalna podlaga NIVEA Cellular Care & Color, ki koži podari mladosten in enakomeren ten, zakrije majhne nepravilnosti, pa tudi drobne gubice in linije. Od podlage bi si res težko želeli več.

Formula s hialuronsko kislino po željah uporabnic

Formula inovativne podlage tako poskrbi za bolj enakomeren ten, kožo neguje in 12 ur oskrbuje z vlago, poleg tega pa drobne linije in gube z redno uporabo postanejo manj opazne.

Glavna učinkovina formule je hialuronska kislina, ki je poznana po svoji izjemni zmožnosti zadrževanja vlage. Edinstvena formula ne vsebuje parfumov in je primerna za vse tipe kože, tudi občutljivo. Z uporabo negovalne podlage NIVEA Cellular Care & Color boste omilili gube, ki nastanejo kot posledica dehidrirane kože, z redno uporabo pa poskrbeli za bolj mladosten in enakomeren ten.

Visokokakovostni pigmenti za vsak ten kože

Negovalna podlaga NIVEA Cellular Care & Color je na voljo v dveh odtenkih – svetel in srednji. Obe barvni različici vsebujeta visokokakovostne pigmente mineralnega izvora, ki poskrbijo za popolno prekrivnost in enotno polt zdravega videza. Kremna tekstura nove formule zagotavlja, da se izdelek lepo zlije z vašim tenom kože in prekrije rdečico ter manjše nepravilnosti.

Okvirna priporočena cena za podlago NIVEA Cellular Care & Color za 30 ml je 19,99 evra

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj