Do sijočih oči z le enim klikom!

Korektor za nego okrog oči NIVEA Cellular 3 v 1 predstavlja popolno kombinacijo vlažilne nege z anti-age učinkom in korektorja, ki prekriva podočnjake in nepravilnosti na obrazu. Za osvežen in sijoč videz, ki bo pritegnil poglede!

Koža pod očmi zahteva posebno nego

Ob hitrem življenjskem tempu in stresu nam pogosto zmanjka časa za kvalitetno spanje. Prav podočnjaki in zabuhle oči nas spominjajo, da si moramo vzeti več časa zase − a vedno si tega ne moremo privoščiti. Temni kolobarji pod očmi so pravzaprav vidni učinek krvnih žil, ki potemnijo, kadar naše telo ne prejme dovolj kisika ali vlage. Nobeno presenečenje ni, da so prav oči prve, ki so prizadete; koža pod očmi je namreč zelo tanka, saj ne vsebuje maščobnega tkiva. Zato ne smemo pozabiti na njeno zaščito, še posebej kadar smo izpostavljeni soncu ali mrazu. S kremami za nego okrog oči zagotovimo pomembne sestavine, ki pozitivno učinkujejo na tanko tkivo pod očmi.

V trenutku mladosten in sijoč videz

Korektor za nego okrog oči NIVEA Cellular 3 v 1 združuje prekrivno moč podlage in anti-age nego za nežno kožo okrog oči. Bogata formula z visoko-kakovostnimi barvnimi mineralnimi pigmenti učinkovito prekrije temne kolobarje, rdečico in nepravilnosti na obrazu prav na vsakem tipu kože. Z močjo čistega hialurona opazno zmanjša drobne linije in globoke gube ter poskrbi za intenzivno 24-urno vlaženje. Korektor za nego okrog oči NIVEA Cellular 3 v 1 je na voljo v treh odtenkih: svetlem, srednjem in temnem.

Okvirna maloprodajna cena je 17,53 evra.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj