… na temo osebne podobe, oblačenja, ličenja, frizur, …, vseeno niste zadovoljne s seboj in svojim videzom? Prijavite se na preobrazbo Planeta Lepote, ki bo s svojo vrhunsko ekipo poskrbel za vaš dovršen videz!

V rubriki Stilske preobrazbe vsak mesec izberemo eno izmed prijavljenih kandidatk, ki na naslov urednistvo'at'planet-lepote.com poslala svojo prijavo. Preobrazba se odvija po naslednjih korakih: izbor oblačil, ki so izbrana glede na izbrankin tip postave, koloristične značilnosti ter njen življenjski slog; ureditev pričeske, ki je optimalna za kandidatkino obliko obraza, tip las in način življenja; ter profesionalno ličenje, ki poudari najlepše na obrazu in skrije morebitne pomanjkljivosti.
Več si lahko preberete tukaj, naše preobrazbe pa si lahko ogledate v rubriki Preobrazbe.

Kako se prijaviti?

Na naslov urednistvo'at'planet-lepote.com pošljite svojo prijavo, ki ji priložite dve svoji fotografiji, eno obraza in pričeske, in eno postave, ter napišite, zakaj si želite preobrazbe in zakaj menite, da bi morali izbrati prav vas. Fotografija postave naj bo narejena v oprijetih, temnih oblačilih, najboljše so črne pajkice in črna majica (po možnosti brez rokavov).

V zadevo/subject sporočila napišite Preobrazba – prijava.

Izbrano članico bomo o izbiri obvestili po elektronski pošti, kjer se bomo tudi nadalje dogovorili o terminu preobrazbe. Preobrazba bo objavljena v članku na portalu Planet Lepote, zato prijavljena in izbrana članica soglaša z objavo svojih fotografij pred in po preobrazbi v članku. Vsak mesec bomo opravili in objavili eno preobrazbo.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj