… 2001, pri čemer je priznala, da ko sedaj gleda mlade zvezdnice, sama zase ne more verjeti, da se je poročila tako mlada. "Bila sem tako mlada, ko sem se poročila. Ko sedaj pogledam nazaj, si mislim 'Kaj?!'" je razkrila v nedavnem intervjuju. S tomom sta posvojila dva otroka, Isabello in Connorja. "Če pogledam Taylor Swift – mislim – koliko je stara? 26. Ko sem imela sama 27 let, sem imela že dva otroka in bila štiri leta poročena. A to sem si želela."

Igralka, ki je že 10 let srečno poročena z glasbenikom Keithom Urbanom, s katerim ima dve hčerki, Faith Margaret in Sunday Rose, je lansko leto povedala tudi, da čeprav je bila uspešna, kar se tiče poklica – leta 2002 je prejela celo Oskarja za vlogo v filmu 'The Hours' – se nikoli v življenju še ni počutila tako osamljeno. A sedaj s Keithom Urbanom je menda življenje lepo in lahko.

"V desetih letih sva veliko preživela in sva močnejši par kot kdajkoli. Ko tole govorim, trkam po lesu in nikakor ne na bahav način. To pravim z začudenjem. To je popoln čudež."

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj