… da prihaja iz Avstralije in ne ZDA. Večina si misli, da tako močna in uspešna ženska ni imela nobenih strahov in zavor, a v nedavnem govoru je povedala, da se je kot mlada ženska bala svoje lastne moči, ki je bila njen najhujši sovražnik. A ko je ugotovila, da jo zavira, je začela ukrepati.

"Bila sem idealen primer za tisto, kar je ženske od nekdaj držalo nazaj," je povedala o sovjih strahovih, ko je že kot najstnica zrasla kar na dobrih 180 centimetrov višine. "Bala sem se lastne moči, bala, da se bodo ljudje počutili ogrožene, da jih bom motila. In to je zelo žalostno, da si želiš, da bi bil manj kot v resnici si. Težko je prevzeti svet, če si konstantno v boju sam s sabo. Delala sem na tem. Še vedno delam na tem."

Nicole Kidman je o tem spregovorila ko je prejela nagrado za izvrstne ženske dosežke v filmski industriji, Excellence in Film at the Women in Film Crystal + Lucy Awards, ki je dogodek, poznan po navdihujočih govorih. "Ženske se preveč podredimo glasu, ki nam govori, da nas morajo vsi sprejeti … Moški rečejo 'Hočem to.' in gredo in to naredijo. Ženske rečemo: 'Ali hočem to? Si zaslužim to? Lahko dobim to? Hmmm, kaj mislite?' In ko tako delujemo, nas to vodi v dvome v našo odločitev, ignoranco naše samozavesti in vrnemo se tja, kjer mislimo, da smo varne in sprejete. Ne obžalujem veliko stvari. Trudim se ne živeti tako, a obžalovanja, ki jih imam, so povezana z odločitvami, ki sem jih sprejela iz strahu. Ne strahu pred tem, da ne bi zmogla, ampak pred lastno močjo."

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj