Po nekaterih zapisih je to najbolj občutljivo nebesno znamenje, a hkrati tudi najbolj toplo, prijetno in romantično. To seveda ni vse, imajo nekaj lastnosti, ki so še posebej značilne za to nebesno znamenje. Mimogrede, če želite princa na belem konju, je rak prava izbira.

1. Intuitivni

Rakci imajo skoraj nadnaravni občutek za intuicijo – vedo, kaj mislite in vedo, kaj ste počeli. Ne poskušajte se jim lagati, jim prikimavati ali z njimi manipulirati, ker se igrate z ognjem. Ta nagonska sposobnost, da izlušči skrivnosti, jih lahko naredi tudi za preobčutljive (paranoične?) osebe.

2. Brezupni romantiki

Nobeno nebesno znamenje ni bolj zvesto kot rak, umrl bi zaradi ljubezni (in ubijal zaradi sovraštva … bili ste opozorjeni). Imajo slepo mesto za tiste, ki jih imajo radi in bodo spregledali skoraj vse … Ob tem pa zahtevajo enako v zameno, z zvonovi, zapečateni z večno ljubeznijo. Če ste sami podobna oseba, boste vedeli in uživali v romantiki ob raku. Če pa potrebujete prostor in zasebnost, potem bežite. Rak bo napadel vsak kotiček vašega življenja in se tam namestil. Izhoda več ne bo.

3. Nostalgiki

Večina rakov je zelo sentimentalna in ne prenesejo, da bi kdaj kaj izpustili. To velja tudi za ljudi. Torej, pričakujte, da boste odkrili omaro, polno svežih iskric in starega ognja, ki še tli. Po vžigu ne morejo izključiti svojih občutkov. Vedno se bodo spomnili vašega rojstnega dne, vprašali, kako je vaša mama, in takoj začutili, kaj je resnično. Verjetno je prijatelj, rojen v znamenju raka,  še vedno tam, kjer je odraščal, v naročju svoje družine, obkrožen s starimi prijatelji.

4. Očarljivi in malo naporni

Ko se zabava začne, so raki lahko čudovita družba in čarobni partnerji. Smešni, strastni, pronicljivi, avanturistični in prizanesljivi, znajo se lepo zabavati. Vendar niso ves čas takšni, ker ko se faza lune spremeni … se lahko pojavi druga stran raka. Stran, ki zahteva povračilo za opravljene storitve zvestobe/zabave. Globoko v sebi so krhki. Radi izzovejo naklonjenost drugih, pogosto se predstavljajo kot trpinčeni ali ranjeni in se bodo zelo trudili, da bi dobili pozornost/podporo, ki jo potrebujejo. In to je lahko rahlo naporno.

PREBERITE TUDI: Dejstva o ljudeh, rojenih junija

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj