Zaradi srčnega zastoja je včeraj umrl edini otrok Elvisa Presleya, Lisa Marie Presley. Umrla je kmalu zatem, ko so jo zaradi srčnega zastoja odpeljali v bolnišnico.

“S težkim srcem moram z vami deliti uničujočo novico, da nas je zapustila moja čudovita hči Lisa Marie,” je Priscilla potrdila v izjavi.

“Bila je najbolj strastna, močna in ljubeča ženska, kar sem jih poznala. Prosimo za zasebnost, ko se bomo poskušali spoprijeti s to globoko izgubo. Zahvaljujemo se vam za ljubezen in molitve. V tem trenutku ne bomo dajali dodatnih komentarjev.”

Glasbenica, ki je v svoji karieri izdala tri albume, je bila hospitalizirana včeraj, 12. januarja. Reševalci so se odzvali na klic in pripeljali na Lisin dom v Calabasasu v Kaliforniji zaradi suma srčnega zastoja. To je bilo le dva dni po tem, ko se je z mamo Priscillo in zvezdnikom, ki je upodobil Elvisa, Austinom Butlerjem, udeležila podelitve zlatih globusov 2023.

Linda Thompson, Elvisovo nekdanje dekle, ki je prej čez dan dejala, da “goreče moli”, da bi Lisa Marie preživela, je objavila fotografijo zvezdnice iz otroštva z očetom in jo podpisala: “Moje srce je pretežko za besede …”

Tiskovni predstavnik okrožnega šerifa v Los Angelesu je v četrtek potrdil, da so se reševalci odzvali v blok 5900 Normandy drive v Calabasasu in oskrbeli 54-letno žensko, ki ni dihala. Ko so prispeli, so reševalci začeli izvajati umetno dihanje in ko so ugotovili, da pacientka kaže znake življenja, so jo prepeljali v lokalno bolnišnico za takojšnjo zdravstveno oskrbo.

Zvezdnica, ki je edini otrok rock ikone Elvisa, je z nekdanjim možem Michaelom Lockwoodom tudi mama dvojčic Finley Aaron Love in 14-letne Harper Vivienne Anne. Leta 2020 je zaradi samomora izgubila sina Benjamina Keougha, ki je bil star 27 let.

PREBERITE TUDI: Nenadoma in nepričakovano je umrla supermanekenka devetdesetih

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj