V poplavi posebnih izdaj in naslovnic, s katerimi nas zadnje čase obdajajo založniki, se tej množici pridružuje tudi Vogue Nemčija. 30-ta obletnica je nekaj posebnega, zato so se odločili izdati tri različne izdaje enake številke, vsaka bo ima tudi svojega gostujočega urednika. Gostujoči uredniki so trije izjemno znani  modni fotografi z Nemškimi koreninami, Karl Lagerfeld, sicer bolje poznan kot modni oblikovalec, Bruce Weber in Peter Lindbergh.

Nemški Vogue praznuje 30 let­­

Vsak izmed fotografov je oblikoval svojo izdajo revije Vogue na kar 732ih straneh, med katerimi je kar 414strani oglasov, kar je za težke ekonomske čase izjemen uspeh. Vse tri izdaje posebne številke, ki izide jutri, 10. septembra, bodo imele skupno rdečo nit – Berlin. 30. obletnica revije namreč sovpada z 20. obletnicopadca Berlinskega zidu, zato so se odločili to posebno številko posvetiti prav Berlinu. Vsak izmed fotografov oziroma urednikov je v koncept revije vključil Berlin kot ga vidi sam ali ga vključil v svojo vizijo.

“Zdelo se mi je krasno imeti gostujoče urednike, ki imajo neko razmerje z našim podjetjem,” je o sodelovanju s tremi fotografi povedala odgovorna urednica Christiane Arp. Kot že omenjeno, posebno številko v vseh treh različicah bo mogoče kupiti že jutri. Naročniki revije Vogue Nemčija, ki ob njem vztrajajo že 30 let, pa bodo vse tri izdaje, skupaj s črno škatlo za shranjevanje, dobili na dom. 

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj