50-letna Mildred Baena, nekdanja Schwarzeneggerjeva služkinja, je v ekskluzivnem intervjuju za revijo Hello! spregovorila o reakciji Marie Shriver, ko je ta izvedela, da ji je bil Arnold nezvest ter da je oče še enemu otroku.

Ko je Joseph Baena, ki je zdaj star 13 let, od svoje matere prvič izvedel, da je njegov oče sam Arnold Schwarzenegger, je bil njegov odziv le “Super!” Njegova mati Mildred, ki je bila pred leti ljubimka Arnolda Schwarzeneggerja, pa je – začuda – naletela ne presenetljivo sočuten odziv s strani Arnoldove žene, prevarane Marie Shriver.

Maria Shriver je bila namreč le ena izmed mnogih ljudi, ki so opazili neverjetno podobnost med malim Josephom in Arnoldom: “Preteklo poletje sem v hišo pripeljala tudi Josepha. Pred tem ni bil veliko naokoli. Po tem so ljudje po hiši začeli šušljati, kako zelo sta si z Arnoldom podobna.” Med njimi pa je bila seveda tudi Maria.

“Maria me je vprašala, če ji moram kaj povedati in vedno znova sem odgovarjala z ‘ne’. Potem pa me je popolnoma direktno vprašala, če je Joseph Arnoldov sin. Takrat sem se sesula. Padla sem na kolena in jokala ter dejala, da je, ter da mi je zelo žal. Ko je Maria to slišala, je začela jokati in mi rekla, naj vstanem. Ker sem bila tik pred upokojitvijo, sem rekla, da bom takoj spakirala svoje stvari in odšla, a mi je rekla, da naj ostanem do počitnic,” je Baena povedala v intervjuju.

In kakšna je bila reakcija Arnolda Schwarzeneggerja? Baena je povedala, da Arnoldu ni nikoli povedala, da je Joseph njegov sin, zato lahko o tem le ugiba. Rekla je le, da je “Arnold dober moški in vem, da tudi on trpi. Ljubi Mario. Upam, da jima bo uspelo se pobotati.”

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj