Kratkolaske veljajo za močne in pogumne ženske. Dolgolaske pa so svojega stila tako navajene, da si ne predstavljajo, da bi se odrekle svojim dolgim lasem, čeprav mnogo (bivših) dolgolask ugotovi, da jim kratka pričeska pravzaprav izjemno pristaja in da se kot kratkolaske izjemno dobro počutijo, bolje pa se izrazijo tudi njihove lepe poteze obraza, ki jih nič več ne skrivajo pod dolgimi prameni las.

PREBERITE TUDI: Kratke ‘pixie’ zvezdniške frizure, zaradi katerih si boste zaželele imeti kratke lase

Ampak, kaj moremo; najlažje je slediti ustaljenim smernicam, ki smo jih navajeni. To pomeni tudi to, da se neprestano gibamo v območju udobja. Točno vemo, kaj imamo rade in česa ne (kar je sicer super), a to nas ohromi in oddalji od poskušanja novih stvari. Cona udobja na rutino nas lahko pripelje na dolgočasna pota. Vedno enaka kava; vedno enaka jed; enak stil oblačenja; ličila, ki smo jih navajene kupovati in vedno ista pričeska in barva las. Ne pozabite, samo enkrat se živi; zakaj se ne opogumite in si omislite nekaj norega in odštekanega, predvsem pa drugačnega? Lase lahko močno skrajšate, če želite (zelo) opazno razliko, lahko pa jih krajšate postopoma.

Zakaj bi si morale postriči lase

  • ker odločitev ni trajna, lasje zrastejo nazaj;
  • dalo vam bo novih moči in zagona;
  • imele boste nov videz;
  • adrenalin;
  • drugačnost;
  • prihranile boste čas za sušenje las;
  • zdrav videz las.
Če se ne morete ločiti od dolžine las, pa si zapomnite nekaj: lepši so krajši in zdravi lasje kot pa dolgi in očitno ‘štrenasti’, nesijoči z razcepljenimi konicami. Kaj še čakate?

PREBERITE TUDI: 10 idej za pričesko, če imate srednje dolge lase

1 komentar

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj