V tem času oddana energija določa stanje in preobrazbo ljudi. Ljudje bomo zadnjemu sončnemu mrku priča 14. decembra. Nebesni dogodek bo na vsa nebesna znamenja vplival drugače in vsi bi se morali zavedati njegovih učinkov. Predstavljamo vam, na katera nebesna znamenja bo imel mrk največji in najbolj negativni vpliv.

Dvojčka

V tem času se bodo dvojčki srečali z izjemnimi težavami, saj jih bo avra zagotovo potisnila navzdol. Vendar pa se morajo dvojčki dvigniti ob tej priložnosti tako, da se poglobijo in razširijo svoja obzorja, da bi poiskali načine, kako se znova postaviti na noge. Ne morete prezreti svojih težav, prej ko se boste soočili z njimi, prej bodo izginile.

Strelec

Morda se boste soočili z identitetno krizo, ker ste zadnjih nekaj mesecev hrepeneli po prepotrebnih spremembah. Mogoče se boste tudi močno zamislili, zaradi razmer okoli sebe in povzročili travme in obup. Tudi pomanjkanje telesne ali čustvene aktivnosti je lahko odgovor na to, da ne morete uspeti v ničemer. Začnite eksperimentirati in videli boste spremembo.

Ribi

Vaše poklicno življenje bi lahko postalo trdno, saj je možno, da boste pri svojem delu doživeli nekaj premikov, ki lahko spremenijo vašo kariero. Tudi ta čas je zelo intenziven, saj ne boste pričakovali niti kančka priložnosti, ki se vam bo pripetila. Ta čas vas lahko spravlja ob živce, ker vas bodo vsi opazovali in analizirali, kako se obnesete pod pritiskom. Zdržite!

Devica

Na čustvenem področju lahko pride do velikega premika, saj bo tokrat kritično analiziral vaše spretnosti pri obvladovanju težkih situacij. Že dolgo pozabljena vprašanja se lahko pojavijo še enkrat in ovirajo vaše občutke. Morda se tudi počutite oddaljene od drugih, toda če se potisnete, se lahko sprijaznite z občutki, zaradi katerih ste bili oddaljeni od svojih najdražjih in se z njimi zopet zbližate.

Oven

Prihajale bodo težave in zamude. Ne tvegajte nobenega koraka brez previdnosti, ker se boste morda soočili z dodatnimi ovirami. Nadaljujte previdno in premislite, preden karkoli sprejmete. Morda niti ne boste dosegli želenih rezultatov, vendar naj vas to ne pokoplje. Namesto tega si še naprej prizadevajte.

PREBERITE TUDI: Tedenski horoskop

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj