… so na Pomurskem sejmu Agra poželi velik uspeh, saj so visoka priznanja prejele številne pijače iz linije. Lidija Cvar, direktorica Rauch Slovenija, je povedala, da so nagrade še posebno veseli, saj tako pomembno priznanje dokazuje, da so izdelki Nativa med najboljšimi tudi za slovenskem trgu.

Rauchova Nativa združuje pijači, ki sta že od nekdaj najbolj priljubljeni. Voda in čaj s svojimi naravnimi sestavinami blagodejno vplivata na dušo in telo, saj vsebujeta številne naravne učinkovine, ki so potrebne za normalno delovanje telesa. Linija Nativa vsebuje izdelke, ki s kombinacijami različnih sestavin poskrbijo za dobro počutje ob različnih priložnostih, prav tako pa imajo izvrsten okus.

Na Pomurskem sejmu Agra so številni izdelki iz linije Nativa prejeli visoka priznanja. Najpomembnejšo med njimi je prejel Zeleni čaj Nativa, ki je prejel veliko zlato medaljo. Priznanja pa so prejeli tudi Nativa Tea & Water zeleni čaj – breskev, Nativa beli čaj liči, Nativa Tea & Water beli čaj – yuzu citrus, Nativa Tea & Water jasminov čaj – marakuja, Nativa Tea & Water zeliščni čaj – limonina trava ter Nativa rdeči čaj marakuja.

Rauch Nativa Zeleni čaj­

­Rauch Nativa Zeleni čaj

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj