V nedavnem intervjuju je 42-letna Natalie omenila, da živi v Parizu s svojima otrokoma, 12-letnim Alephom in 6-letno Amalijo, vendar pa je Benjamina sploh ne omenila. Ta opustitev je spodbudila govorice o stanju njunega 11-letnega zakona, zlasti v luči preteklih obtožb Benjamina o varanju.

Par je pod drobnogledom vse od lanskega eksplozivnega poročila francoskega časopisa Voici, ki je trdil, da je imel 46-letni Benjamin afero s 25-letno podnebno aktivistko Camille Étienne. Afera naj bi bila kratkotrajna in končana, Benjamin pa naj bi si prizadeval za spravo z Natalie in ohranitev njune družine.

Nataliin nedavni solo nastop na podelitvi zlatih globusov, kjer je bila brez poročnega prstana, pa je prispeval k vse večjim ugibanjem. Po rdeči preprogi se je sprehodila v Diorjevi cvetlični obleki in bila videti precej slabe volje.

To ni bil prvi primer, ko so Natalie videli brez poročnega prstana, odkar so se pojavile obtožbe o varanju. Nazadnje so jo v javnosti videli v začetku junija lani, le nekaj dni po tem, ko je odjeknila novica o domnevni nezvestobi.

Kljub tem govoricam se je par že nekajkrat pojavil skupaj v javnosti. Avgusta sta se s sinom udeležila finala svetovnega prvenstva v nogometu za ženske v Sydneyju v Avstraliji, septembra pa so ju videli tudi v Parizu z otrokoma, čeprav sta bila videti napeta, ko sta zapuščala svoje stanovanje.

7. junija je bil par na odprtem prvenstvu Francije videti srečen, nekaj dni pozneje pa so Natalie videli, kako si na klopci briše solze, ko je bila z Benjaminom in otroki v parku.

Razmerje med Natalie in Benjaminom se je začelo leta 2009 na snemanju filma Črni labod, kjer je Benjamin delal kot koreograf. Poročila sta se leta 2012, njuno zvezo pa so pozorno spremljali tako oboževalci kot mediji.

Nedavni dogodki in Natalijini subtilni namigi so privedli do povečanega zanimanja javnosti in ugibanj o zasebnih vidikih njunega razmerja, zlasti glede na njun običajen pristop k zasebnemu življenju, ki ga skrbno varujeta pred javnostjo.

PREBERITE TUDI: Po 30 letih zakona sta se zvezdnika razšla, a tragedija ju je ponovno združila

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj