Pa smo dobili prvo zvezdniško oz. modno zaroko leta 2020: Antoine Arnault, sin slavnega milijarderja Bernarda Arnaulta, se bo poročil z rusko manekenko Natalio Vodianovo.

Z Vodianovo sta sicer skupaj že nekaj let in imata tudi dva sinova, 5-letnega Maxima in 3-letnega Romana. Vodianova je novico naznanila na Instagramu 1. januarja, ko je objavila fotografijo, na kateri objema Arnaulta tako, da je dobro viden njen luksuzni zaročni prstan. “To leto je bilo lepo in polno lepih spominov. Komaj čakam, da bom naslednje leto praznovala s svojimi najdražjimi @antoinearnault,” je zapisala.

Arnault je sicer vodja oddelka za imidž in komunikacije pri luksuznem konglomeratu LVMH Moët Hennessy Louis Vuitton; izvršni direktor za Berluti, ter direktor Loro Piana. Z Vodianovo sta se začela videvati leta 20111, po tem, ko se je ločila od prvega moža, prav tako milijonarja, Justina Portmana, s katerim ima tri otroke. Zanj bo to prvi zakon.

Vodianova je sicer dolgoletna ambasadorka kozmetične in parfumske hiše Guerlain, ki je v lasti LVMH. Je tudi ustanoviteljica in vodja dobrodelne fundacije Naked Heart Foundation, ki gradi igrišča in podpira družine z otroki s posebnimi potrebami v Rusiji.

PREBERITE TUDI: Natalia Vodianova si želi še več otrok

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj