Manekenka Natalia Vodianova je oblikovala posebno kolekcijo spodnjega perila in kopalk za francoski Etam, podjetje spodnjega perila in kopalk, ki je po vsem svetu priljubljeno zaradi kakovostnih izdelkov po dostopnih cenah. Kolekcija bo na voljo od aprila dalje v Franciji in drugje po svetu, vključuje pa komplete spodnjega perila, korzet ter svileno haljo. Posebnost naj bi bila svilena spalna srajca, za katero Natalia pravi, da bi jo lahko uporabili celo kot večerno obleko. Cene naj bi bile “razumne”, za spodnje hlačke bo potrebno odšteti 20 $, za svileno haljo pa 80 $. Natalia pour Etam, kot se kolekcija imenuje, je bila predstavljena v četrtek v hotelu Ritz v Parizu.

­

Natalia Vodianova za Etam
Natalia Vodianova za Etam­

Etam pomlad/poletje 2009

Vodianova, ki je krasila naslovnice modne biblije Vogue in med drugim delala tudi za L’Oréal ter Louis Vuitton, je z Etamom podpisala triletno pogodbo in pristala na to, da bo od pomladi 2009 dalje njihova predstavnica, vsako sezono pa bo oblikovala novo kolekcijo. Na njihovi spletni strani www.etam.com/natalia/ si že lahko ogledate fotografije in tri filmčke s snemanja za kampanjo pomlad/poletje 2009.

Etam je sicer pred dnevi dobil prostore tudi v Emporiumu.

1 komentar

  1. Moram priznati, da sem ob pregledovanju njenih slik resn orazmišljala, kaj za vraga je tako posebnega na njej – na vsaki fotki isti zdolgočasen izraz, si ne upam pomislit, kako bi mi bilo delat s takšnim modelom. Nikjer energije v očeh, isti zraz, nič truda … Ne vem, če je ena slika /tisto/, ostalo je vse srednja žalost, kot da bi komaj začela s tem. Not impressed.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj