… danes ključnemu delu Skupine Žito. Od takrat so preživeli nešteto sladkih trenutkov, navdihnili morje svežih besed, izpolnili čute z naravnimi slastnimi aromami in vsakič znova poskrbeli za dodatek zeliščnega zdravilnega učinka. Sedaj prihajajo v slavnostni embalaži in z novimi okusi.

herba_pomaranca

Premišljen in čuten izbor trinajstih najkakovostnejših zelišč je zaradi vsebnosti eteričnih olj in izvlečkov s svojim edinstvenim okusom pripravil tiho presenečenje za vaše čute. Herba bonboni sodelujejo z modrostjo narave in priljubljenim švicarskim mentolom, a sledijo klicu čutnega novega časa. Veselo se poigravajo z novimi okusi (limeta-limonina trava, pomaranča-ingver, črni ribez in ameriški slamnik) in formo (trdi ali gumijevi bonboni). Z izvlečki žajblja in medu ter limete in limonine trave, obogateni z vitaminom C, so več kot prijatelji z vami in vašim zdravjem. Njihov blagodejni učinek je jasno viden: osvežilni dah, prijeten okus, mehak občutek dobrega v vašem grlu.

Nova prenovljena znamka Herba ponuja tri tipe bonbonov:

 • Novi Impulzni bonbon – manjši trdi drops bonbon v priročnem pakiranju: sladkorni in brezsladkorni.
 • Trdi polnjeni bonbon v vrečki – v novi embalaži in z novim dodanim okusom Herba švicarski mentol brezsladkorni, ki je primeren tudi za diabetike.
 • Gumi bonbon – v novi embalaži in z 2 dodanima okusoma črni ribez z ameriškim slamnikom, ki spodbuja delovanje imunskega sistema ter osvežilni okus pomaranče z ingverjem, ki je najmočnejši naravni antioksidant in pomaga pri lajšanju številnih težav (preprečuje slabost, proti migreni in prehladnim obolenjem, …).Nagradno vprašanje za članice portala Planet Lepote!

Podarjamo tri komplete izdelkov Herba.

Koliko let praznujejo bonboni Herba?

Odgovorite lahko v okence za komentiranje novice, upoštevali
bomo odgovore, podane do srede, 28. 12. 2011, nato izžrebali 3
nagrajenke, ki bodo nagrade prejele po pošti.

18 KOMENTARJI

 1. Evo, pa smo izžrebali naslednje članice Planeta Lepote, ki se boste lahko sladkale s Herba bonboni:

  Neleja

  Himawari

  MissCherry

  Čestitke :-), naslove pa prosim pošljite na uredništvo!

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj