Najvažnejša naloga kozmetike je ohranjanje zdrave kože.

Varuje nas pred vročino in mrazom. Varuje nas pred virusi in bakterijami. Varuje naše telo. Varuje našo kožo in mi lahko varujemo kar varuje nas in ohranjamo zdravo in negujemo. In razvajamo. Z nenavadnimi produkti, najvišje čistoče, z naravno biokozmetiko iz konoplje.

Zakaj konoplja?

Konoplja je odlična kompozicija esencialnih aminokislin in večkrat nenasičenih maščobnih kislin. Prav tako v konoplji najdemo minerale kot so kalcij in magnezij ter sekundarne rastlinske izvlečke. Zaradi svoje naravne sestave je konoplja izjemno blagodejna kot nega za obraz in telo za zahtevno kožo in lase in s tem pomemben temelj za ohranjanje zdravja celotnega telesa.

Konopljino mleko in naravno konopljino olje sta še posebej blagodejna za kožo.

Konopljino mleko se pridobiva iz čistih konopljinih semen. Kot tudi konopljino olje, saj vsebuje visok delež dveh pomembnih esencialnih maščobnih kislin, linolske kisline in zelo redke gama linolske kisline. Ta podpira kožo pri obnavljanju celic, upočasnjuje staranje kože ter blaži simptome neuro dermitisa.

Previdno stiskano vsebuje konopljino olje dodatne pomembne bioaktivne substance, tako imenovane maščobne spremljevalce, arome in rastlinska barvila, vitamina B in E, phytosterole, sledne sestavine: karotinoide, lecitin. S tem konopljino olje veliko pripomore k zaščitnim funkcijam kože, uravnava in pomaga pri vlaženju.

Veganska nega obraza in telesa, za zdravo, lepo in vitalno kožo.

hanf_natur_krema_za_obraz 

Zaščitite, negujte in razvajajte svojo kožo z izdelki Harmonije narave!

Lahki fluid, negovalna krema in mleko, poživljajoč gel za prhanje za kožo in lase, kreme in olja za telo z nežnim vonjem, piling za čiščenje odmrlih celic – vse pripravljeno z izbranimi sestavinami konopljinega mleka in olja.

Vsi izdelki so 100% veganski in brez sintetičnih vonjev, barvil in konzervansev. Ustrezajo strogim zakonskim predpisom za naravno kozmetiko v Avstriji (Avstrijski živilski kodeks) in so izdelani po najvišjih standardih.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj