V tem deževnem vremenu ni bolj prikladnega obuvala, kot so gležnjarji, saj tako preprečimo, da bi nam dež padal po stopalih (pa tudi kakšna luža ne predstavlja več problema). Prednost gležnjarjev je tudi v tem, da v njih lahko obujemo mehke, zračne in udobne bombažne nogavice. Ampak ups … ravno tu ga lahko polomimo.

Namreč ko se pred izhodom iz stanovanja preverjamo v ogledalu, je vse videti super in šik – četudi smo v gležnjarje morda obule nogavice neprimernega odtenka; ali pa celo stare in strgane. Pozabimo pa, da če bo nekdo stal poleg nas, bo videl tudi V gležnjarje – torej JE pomembno, kaj nadenemo spodaj.

Kakšne nogavice nadeti?

NE: Nikakor ne belih, to je zagotovo, saj bo belina kar sekala ven. In ne kakih živahnih barv, ki se ne skladajo z vašim outfitom. Prav tako ne starih, znošenih, zguljenih ali celo strganih.

DA: za rjave gležnjarje in gležnjarje nevtralnih barv bodo najboljša izbira nogavice kožne ali srednje rjave barve. Za črne gležnjarje nogavice črne barve.

Če pa sploh ne želite, da se opazijo, bodo idealna izbira super kratke nogavičke, ki se niti pri športnih copatih ne vidijo iz obuvala. Z njimi preprosto ne morete zgrešiti!

PREBERITE TUDI: 6 načinov, kako nositi maksi krila in obleke pozimi

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj