Vse to so novosti, ki jih bomo nosile letošnjo pomlad. Pomlad, ki je pred vrati in ki jo že vsi nestrpno pričakujemo!
 

Ogromni uhani s kamni

Da bomo letos nosile 'statement' uhane, smo že pisali, a še posebej modni bodo takšni, ki imajo velike okrasne kamne. Izvrsten kontrast z mikro diamantki!
 

Mikro diamantki

Drobcene, delikatne stvarce ni zapoved, ki bi veljala le pri verižicah, ampak tudi prstanih. In na delikatne prstane seveda sodijo drobceni diamantki (ali drugi, cenovno bolj dostopni kamni, da se razumemo).
 

Asimetrični uhani

Statement uhane lahko nosimo tudi asimetrično: torej na eni strani manjšega, na drugi večjega. Ja, takšne, ki se med sabo niti ne ujemajo (mimogrede: še kdo občuti nostalgijo osemdesetih?).
 

Choker ogrlice

Veliko bolj odrasel videz kot žametne 'choker' ogrlice ustvarijo kovinske. In eleganten in zapeljiv hkrati, ko smo že pri tem. Pritegnejo pozornost na ključnico, ki je pri mnogih ženskah eden najlepših delov telesa.
 

Uhani – paličice

Vse, ki obožujete raznolikost pri uhanih, boste letos res prišle na svoj račun. Poleg velikih in opaznih uhanov in nošenja povsem različnih uhanov, bodo nadvse modni tudi uhani v obliki paličic. Gre za tanke črtice, ki so lahko posute z 'diamantki' in se tako izvrstno ujemajo z istovrstnimi prstani.
 

Masivni, 'moški' prstani

Sicer tudi klasični 'cocktail' prstani niso popolnoma 'out', a najbolj modni bodo malce bolj moški, metalski. Torej živalski motivi, debeli in težki metalski prstani.
 

Debele verige

Debele verige – dobesedno – kakršne so nosili v osemdesetih so nazaj in bodo nadomestile 'statement' ogrlice, ki smo jih nosile zadnja leta. Torej, v modi so ekstremi: super tanki ali težki metalski prstani; super tanke verižice ali glomazne verige.
 

Cofki z resicami

Povsod: na čevljih, torbicah, uhanih in povsod drugje. Živahnih barv, pisani, ki naznanjajo toplejše vreme in živahnejše obdobje, ki je pred nami.
 

Rože … povsod

Poleg izvezenih oblačil, torbic in celo čevljev z vezeninami odslej tudi na nakitu. Torej prstani, ogrlice in uhani, ki cvetijo.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj