… šele začeli, a za jutri vseeno ne veste, kaj bi svojemu dragemu ali dragi podarili na dan ljubezni. »No, obstaja ena stvar, na katero lahko vedno računate, in to je nakit,« poudarja Gaby Keiderling za spletno stran Oprah Daily.

Svoji simpatiji, prijatelju, družinskemu članu ali drugi dragi osebi podarite takšen kos nakita, s katerim ji boste pokazali, da vam je mar, brez da bi to morali tudi povedati. V prodajalnah Sten Time lahko najdete dragocen kos, ki bo naredil njen dan poseben. Nakit je sentimentalno in otipljivo znamenje ljubezni in nosi svoj pomen. Izbirate lahko med več kot 30 svetovno znanimi blagovnimi znamkami kakovostnega modnega nakita in ročnih ur od Seika, Festine, Broswaya vse do Jacquesa Lemansa in Hirscha.

Letos so v ospredju predvsem izstopajoči in veliki uhani, prstani ter verižice, nakit iz 80. in 90. let v srebrni barvi. Pravilno je, da nakit nosi zgodbo, je kakovosten in ima v sebi elemente čutnosti, ki priča o medsebojnem spoštovanju in predanosti. »Za Valentinovo si še posebej želimo, da lahko s svojim delovanjem soustvarjamo trenutke sreče, zadovoljstva in pozitivnih čustev naših cenjenih strank,« je pojasnila vodja blagovne znamke pri podjetju Sten Time Maja Kožuh.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj