Trendi za vsak dan

Slog, ki je vreden oponašanja, pripada tudi supermanekenki Kate Moss ter igralki in manekenki Sienni Miller. Kate je v svoj videz vpeljala trend moške garderobe, črnino in telirane kose. Oprijet spodnji del največkrat sestavljajo pajkice ali črne nogavice, zgoraj pa so daljša majica ter suknjič ali usnjena jakna – videz, ki so ga do konca leta prevzele že vse znane in manj znane manekenke. Siennin stil je bolj hedonističen, prepoznavna je po tako imenovanem festivalskem looku. Jeans kombinira s topi v orientalskem slogu ter kovinskimi dodatki, rezultat je pisano udobje.

trendi_2 trendi_3
trendi_1


Vzhajajoče zvezdice

MTV generacija v lanskem letu prav gotovo ni spregledala serije The City, v kateri nastopa tudi vzpenjajoča socialista Olivia Palermo. Njen slog je mešanica trendi dizajnerskih ter nizko cenovnih kosov. Ljubiteljico pentelj, bleščic, visokih pet, suknjičev in lahkotnih kodrov gotovo čaka svetla modna prihodnost.
Nikakor pa ne moremo spregledati tudi najbolj opravljive nadaljevanke, ki je modnemu svetu vrnila nadkolenke, karirasta krila, obroče v laseh, baby doll obleke in šolske uniforme. Lika v seriji The Gossip Girl Blaire Waldorf in Serena van der Woodsen sta bili neskončen vir inspiracije tako za oblikovalce kot tudi modne navdušenke po vsem svetu.

zvezdice_1 zvezdice_3

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj