Super casual

Modno obarvane spletne strani in blogi so bili v letu 2009 polni slik prikupnih dvojčic Mary-Kate in Ashley Olsen, ki sta pridno postavljali trende in prepričevali v njunem prostem slogu. Razvlečene majice in jope, veliko črnine, masivni gležnarji, karo srajce, Chanel očala in vintage kosi so risali bohemsko podobo jet-setterk. Neopaženi pa nista ostali niti na glamuroznih prireditvah, kjer sta spretno kombinirali elegantne kose z vintage in ležernimi dodatki.
Nagrado za osebni slog si zasluži tudi Nicole Richie. Njen slog je zelo preprost, udoben in hkrati trendovski. Deluje zelo spontano, zaradi česar je tudi tako priljubljen. Zmagovalna kombinacija je jeans, preprosta majica, pisana jopa, velika torba ter udobna obutev, kot so naprimer balerinke.
Omeniti pa je treba še zvezdniško stilistko Rachel Zoe, ki je vzbudila zanimanje za vintage modo ter poskrbela, da so XXL očala postala najbolj priljubljena oblika skrivanja pred paparazi.

casual_1 casual_3
casual_2 casual_4

Hollywoodski glamur

Rdeča preproga – prostor, kjer zvezdnice dobijo priložnost, da resnično zasvetijo. V letu 2009 sta jo najbolje izkoristili Anne Hathaway ter Diane Kruger. Prvi je na pomoč priskočila prej omenjena stilistka in modna gurujka Rachel Zoe ter poskrbela za kar nekaj nepozabnih modnih trenutkov. Anne je blestela v svetleči obleki na Oskarjih ter čudoviti modri obleki na podelitvi Golden Globe nagrad, obe izpod prstov Armanija. Diane Kruger je največ občudovanja požela v kreacijah Chanela, Elie Saab in kratki obleki Jason Wu. Koktejl obleke, elegantne linije, prava mera dodatkov ter romantični volančki so sestavni deli njene večerne oprave. Svoje trenutke na rdeči preprogi so doživele še Angelina Jolie, Cate Blanchett, Cloë Sevigny in Nicole Kidman.

glamur_1 glamur_2
glamur_4 glamur_3

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj