… za najboljši Zmenek na Slepo doslej!

 
Ne glede na to ali je vaš zmenek na slepo uredila vaša prijateljica ali pa se boste enostavno pridružili največji spoznavni žurki leta Največji Zmenek na Slepo v S-LOVE-niji – dobro je imeti nekaj nasvetov, kako se lotiti zmenkarij na slepo.
 

1. Izberite pravo lokacijo.

Za prvi zmenek je vedno najbolje izbrati lokacijo, kjer se nekaj dogaja. Tako med pogovorom ne bo prihajalo do tiste čudne tišine. Med vsemi dobrimi lokacijami pa je v januarju najboljši klub Cvetličarna, kjer bo Največji Zmenek na Slepo v S-LOVE-niji 8: Escape Room.
 
Dogajanja bo ogromno – spoznavne igre, odlični glasbeni nastopi, nagradne igre, ples, kupid Ljubo in njegovi pomočniki. Zato čudne tišine zagotovo ne bo.smiley
 
 

2. Uredite se priložnosti primerno. 

Kaj obleči?! Ker se bosta prvič dobila na Največjem Zmenku na Slepo v S-LOVE-niji, ki bo potekal v klubu Cvetličarna, je najboljša sproščena, a vseeno malce boljša vsakdanja oprava. Torej, če vsak dan nosite majico in kavbojke, ne bo prav nič narobe, če se tokrat odločite za bluzo in hlače.smiley
 
Splača se urediti, a ne pretiravajte z večerno toaleto, še posebej če to niste vi. Konec koncev tudi vaša obleka nakazuje vašo osebnost.
 

3. Bodite sproščeni in uživajte!

Prišli ste na največjo spoznavno žurko leta, ki letos ponuja kar dve novosti! Glavna tema večera bo Escape Room – Pobeg iz samskosti. V paru boste reševali uganke in če vam uspe vas čaka posebna nagrada. Kakšna nagrada je to, boste morali ugotoviti kar tam  Kupite vstopnico zdaj in se izognite čakanju v vrsti!
 
Druga novost je živa glasba! Skupina Joker bo z dinamičnim nastopom poskrbela, da se bo plesalo na ritme zabavne glasbe. Skupina Joker vabi:
 
 
 

Bi raje zmenek prek spleta?

Ste bolj 'ziheraš' in želite svojo simpatijo spoznati še pred zmenkom? Potem BREZPLAČNO PREIZKUSITE ona-on.com, kjer se vsak dan spoznava več kot 160.000 uporabnikov.
 
Med njimi boste zagotovo našli pravega spremljevalca za Največji Zmenek na Slepo v S-LOVE-niji 8: Escape Room. Vidimo se 27. januarja ob 21h v klubu Cvetličarna!

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj