Največji spletni portal za spoznavanje Ona-on.com in Radio Antena že sedmič zapored pripravljata edinstveno zabavo, pod sedaj že dobro znanim imenom Največji zmenek na slepo v S-LOVE-niji.

Predstavljaj si dobro vzdušje z odlično plesno glasbo, pozitivno naelektreno ozračje, sproščene ljudi, ki so se prišli spoznavat, zabavat in morda pomežiknit simpatičnemu soudeležencu.  Vse to in mnogo več je Največji zmenek na slepo v S-LOVE-niji 7.

Kaj se mi bo dogajalo?

Zagotovo veliko! Smeh, ples, spoznavanje, nagrade in nagradne igre sponzorjev in seveda nepozabna zabava, na kateri preprosto moraš biti.

Organizatorji, ki so sedaj že dobro izkušena ekipa, vsako leto dodajo tiste malenkosti, ki dogodek naredijo edinstven, za marsikoga čaroben, predvsem pa sproščen in zabaven za vsakogar. Omenimo le nekatere: Spoznavni poligon – gre za vrsto spoznavnih, animacijskih aktivnosti (Spoznavalnica, Sladke predstavitve, Pantomima, … ), kjer se udeleženci med seboj predstavijo, na kratko povedo nekaj o sebi in če se ujamejo, druženje nadaljujejo ob pijači ali pa enostavno zamenjajo sogovornika. Vse to seveda s pomočjo izkušenih animatorjev, ki vodijo posamezne aktivnosti.  Na glavnem odru poteka hiter plesni tečaj, ki je pripravljen tako, da morajo obiskovalci menjati partnerje. Ples vodi plesni učitelj s pomočjo simpatičnih animatorjev. Več …

Hitro kupi vstopnico TUKAJ in se izogni čakanju v vrsti.

Video, kako smo se imeli na NZNS 6:

Kaj pa program?

Pridružili se nam bodo dobro znani Slovenci, ki bodo skrbeli za popestritev programa. Program bomo otvorili s stand up nastopom komika, ki sliši na ime Andrej Težak – Tešky.

Dogodek povezuje voditeljski par radia Antena (Jean Frbežar in Jerica Zupan), ki poskrbi za zabavne vložke in napovedi. Zmenek na slepo bo letos odprl Andrej Težak- Tešky, mož epskih zgodb, glasbenik in komik, ki je svoje najboljše zgodbe zgostil v unikatni šov, v katerem bo klasični stand-up popeljal proti šaljivemu koncertnemu kabareju in dokazal ne le, da ne zna pokati vicev, ampak da ima tudi dve levi roki in glas goža. Večer bodo plesno popestrile članice Plesnega mesta, ki  so lansko leto postale zmagovalke svetovnega pokala, ki jih pogosto vidite tudi na različnih plesnih nastopih in v video spotih, proglasitvi Viktorjev ter tudi na izboru za Miss Universe, kjer je nastopila tudi urbana pop pevka Eli, ki bo letošnji zmenek na slepo glasbeno obarvala v družbi reperja Drilla in AirBaga, svetovnega prvaka v beat boxu.

Najpomembnejši udeleženci pa bodo vsi naši gostje, vključno s tabo, ki jih bomo cel večer zabavali, navdihovali z nastopi in med seboj spoznavali. Kdo ve, morda pa prav ti spoznaš tistega ali tisto pravo. Preveri, kdo pride na dogodek.
Dogodka se enostavno moraš udeležiti, saj vse dobre volje in pozitivne energije ne moremo ubesediti.

Hitro kupi vstopnico TUKAJ in se izogni čakanju v vrsti.

Fotogalerija NZNS 6:

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj